T62.1 Spożycie jagód
EN: Ingested berries
Kategorie nadrzędne:
Powiązane kody:
- T62.0 Spożycie grzybówEN: Ingested mushrooms
- Y57.3 Środki zmniejszające spożycie alkoholuEN: Alcohol deterrents
- T62.2 Spożycie innych części rośliny (roślin)EN: Other ingested (parts of) plant(s)
- T61.8 Toksyczne skutki spożycia innych produktów morzaEN: Toxic effect of other seafoods
- T61.9 Toksyczne skutki spożycia nieokreślonych produktów morzaEN: Toxic effect of unspecified seafood
- T62.9 Spożycie szkodliwej substancji jako pokarmu, nieokreślonejEN: Noxious substance eaten as food, unspecified
- T62.8 Spożycie innych określonych substancji szkodliwych jako pokarmuEN: Other specified noxious substances eaten as food
- L27.2 Zapalenie skóry wywołane przez spożyte pokarmyEN: Dermatitis due to ingested food
- T61 Toksyczne skutki działania szkodliwych substancji spożytych w postaci produktów morzaEN: Toxic effect of noxious substances eaten as seafood